SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Educa Keskuksen verkkoluento: “Miten päästä korkeakouluun Suomessa? Lukuja ja faktoja”

7.12.2021 / 19:00 Mow

Vuokralaisemme Educa Kekus järjestää sarjan verkkoluentoja liittyen lasten kasvatukseen ja kehitykseen kansainvälisellä painotuksella. Ensimmäinen verkkoluennoista "Miten päästä korkeakouluun Suomessa? Lukuja ja faktoja" pidetään etänä 7.12 klo 19.00 (Mow).

Miten määritellään lasten koulutus ja kehitys kansainvälisestä näkökulmasta? Monen vanhemman unelma on antaa lapselleen menestyksekäs tulevaisuus kansainvälisillä kentillä. Mahdollisuuksia kouluttautua ja työskennellä kansainvälisesti on joka vuosikymmen enemmän, minkä vuoksi niiden virrassa voi olla vaikeaa navigoida.

Educa Keskus järjestää yhdessä Russia Didac -ohjelman kanssa verkkoluentosarjan, jossa käsitellää lasten kasvatusta ja kehitystä kansainvälisellä painotuksella. ensimmäinen verkkoluento "Kuinka päästä korkeakouluun Suomessa? Lukuja ja faktoja" pidetään etänä 7.12. klo 19.

Päivä ja aika: 7.12.2021 / 19:00 MowJAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.