SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Klubi: Suomen maakuva Venäjällä – arvokas etu yrityksille

8.12.2021 / 9:00-10:30 Hki

Suomalais-venäläisen kauppakamarin klubissa 8.12. käsitellään Pietarin pääkonsulaatin teettämää tutkimusta Suomen maakuvasta Luoteis-Venäjällä.

Pääkonsulaatin lehdistö- ja kulttuurivirkamies Anna Kotaviita saapuu klubimme vieraaksi kertomaan tuloksista tarkemmin. Lisäksi Visit Finlandin asiantuntija Aleksandra Shakhnovich kertoo, miten matkailun edistämisessä Venäjällä hyödynnetään Suomen maakuvaa ja miten venäläiset turistit näkevät Suomen matkailukohteena. Paulig Oy:n Senior vice president Kaisa Lipponen puolestaan kertoo, miten Pauligilla hyödynnetään Suomen maakuvaa yrityksen tuotteiden markkinoinnissa.

Suomessa järjestettävään tilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteydellä. Ilmoittauduttehan mukaan tapahtuman sivuilla.

Tervetuloa mukaan vuoden viimeiseen klubiin!

Päivä ja aika: 8.12.2021 / 9:00-10:30 HkiJAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.