SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Lucian päivän kulkue Suomi-Talon loungessa

13.12.2021 / 10:00

Toivotamme kaikki Suomi-Talon vuokralaiset viettämään kanssamme Pyhän Lucian päivää maanantaina 13.12.

Saamme maanantaiaamuna klo 10 vieraiksi Pietarin suomalaisen koulun oppilaita ja nautimme yhdessä tunnelmallisesta Lucia-kulkueesta. Ilmoittauduthan jouluiseen aamutapahtumaan sähköpostitse osoitteeseen info@suomi-talo.fi .

Nähdään maanantaiaamuna loungessa!

Päivä ja aika: 13.12.2021 / 10:00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.