SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Lucian päivän kulkue Suomi-Talon loungessa

13.12.2021 / 10:00

Toivotamme kaikki Suomi-Talon vuokralaiset viettämään kanssamme Pyhän Lucian päivää maanantaina 13.12.

Saamme maanantaiaamuna klo 10 vieraiksi Pietarin suomalaisen koulun oppilaita ja nautimme yhdessä tunnelmallisesta Lucia-kulkueesta. Ilmoittauduthan jouluiseen aamutapahtumaan sähköpostitse osoitteeseen info@suomi-talo.fi .

Nähdään maanantaiaamuna loungessa!

Päivä ja aika: 13.12.2021 / 10:00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.