SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Kauppakamarin verkkokoulutus: Tuotteiden pakollinen merkintä Venäjän-kaupassa

16.12.2021 / 11:00-13:30 Мow

Tervetuloa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin verkkokoulutukseen 16.12 klo 11:00-13:30 (Mow).

Tuotteiden pakollinen merkintä käynnistyi Euraasian talousunionissa vuonna 2019 ja uudistus on laajentunut asteittain eri tuoteryhmiin niin, että 2024 mennessä kaikki Venäjällä myytävät tuotteet tulee olla merkittyjä yksilöllisellä DataMatrix-koodilla.


Merkintä aiheuttaa toimenpiteitä Venäjälle vietävien tavaroiden vientiprosessissa.
Koulutuksessamme asiantuntijat kertovat pakollisen merkinnän prosessista viejän kannalta; miten merkinnät tulee tehdä ja miten käyttöönotto laajenee jatkossa koskemaan uusia tuoteryhmiä.

Tilaisuus on maksuton SVKK:n jäsenille, muille 125 € + alv. Ilmoittauduthan nettilomakkeella tapahtuman sivulla.

Päivä ja aika: 16.12.2021 / 11:00-13:30 MowJAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.