SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Kauppakamarin verkkokoulutus: Tuotteiden pakollinen merkintä Venäjän-kaupassa

16.12.2021 / 11:00-13:30 Мow

Tervetuloa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin verkkokoulutukseen 16.12 klo 11:00-13:30 (Mow).

Tuotteiden pakollinen merkintä käynnistyi Euraasian talousunionissa vuonna 2019 ja uudistus on laajentunut asteittain eri tuoteryhmiin niin, että 2024 mennessä kaikki Venäjällä myytävät tuotteet tulee olla merkittyjä yksilöllisellä DataMatrix-koodilla.


Merkintä aiheuttaa toimenpiteitä Venäjälle vietävien tavaroiden vientiprosessissa.
Koulutuksessamme asiantuntijat kertovat pakollisen merkinnän prosessista viejän kannalta; miten merkinnät tulee tehdä ja miten käyttöönotto laajenee jatkossa koskemaan uusia tuoteryhmiä.

Tilaisuus on maksuton SVKK:n jäsenille, muille 125 € + alv. Ilmoittauduthan nettilomakkeella tapahtuman sivulla.

Päivä ja aika: 16.12.2021 / 11:00-13:30 MowJAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.