SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Kauppakamarin verkkokoulutus: Pakotteet ja vastatoimet – mitä muutoksia ja miten toimia oikein?

20.1.2022 / 10:00-11:30 Mow

Tervetuloa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin verkkokoulutukseen 20.1.2022 klo 10:00-11:30 Mow.

Pakoteympäristössä toimiminen haastaa yritykset seuraamaan muuttuvaa säädösympäristöä jatkuvasti. Tässä koulutuksessa päivität tietosi Venäjän-kaupan pakotteiden ja vastatoimien tilanteesta ja siitä, miten yritys voi itse varmistaa, että toimii omalta osaltaan oikein.

Tilaisuus on maksuton SVKK:n jäsenille, muille 125 € + alv. Ilmoittauduthan nettilomakkeella tapahtuman sivulla.

Päivä ja aika: 20.1.2022 / 10:00-11:30 MowJAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.