SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Kauppakamarin verkkokoulutus: Pakotteet ja vastatoimet – mitä muutoksia ja miten toimia oikein?

20.1.2022 / 10:00-11:30 Mow

Tervetuloa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin verkkokoulutukseen 20.1.2022 klo 10:00-11:30 Mow.

Pakoteympäristössä toimiminen haastaa yritykset seuraamaan muuttuvaa säädösympäristöä jatkuvasti. Tässä koulutuksessa päivität tietosi Venäjän-kaupan pakotteiden ja vastatoimien tilanteesta ja siitä, miten yritys voi itse varmistaa, että toimii omalta osaltaan oikein.

Tilaisuus on maksuton SVKK:n jäsenille, muille 125 € + alv. Ilmoittauduthan nettilomakkeella tapahtuman sivulla.

Päivä ja aika: 20.1.2022 / 10:00-11:30 MowJAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.