SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Kauppakamarin verkkokoulutus: Pakotteet ja vastatoimet – mitä muutoksia ja miten toimia oikein?

20.1.2022 / 10:00-11:30 Mow

Tervetuloa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin verkkokoulutukseen 20.1.2022 klo 10:00-11:30 Mow.

Pakoteympäristössä toimiminen haastaa yritykset seuraamaan muuttuvaa säädösympäristöä jatkuvasti. Tässä koulutuksessa päivität tietosi Venäjän-kaupan pakotteiden ja vastatoimien tilanteesta ja siitä, miten yritys voi itse varmistaa, että toimii omalta osaltaan oikein.

Tilaisuus on maksuton SVKK:n jäsenille, muille 125 € + alv. Ilmoittauduthan nettilomakkeella tapahtuman sivulla.

Päivä ja aika: 20.1.2022 / 10:00-11:30 MowJAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

24.01.22

Uusi vuokralainen Suomi-Talossa: PayiQ

PayiQ kehittää palkittua Ticketing as a Service -alustaa. Se tarjoaa kaupungeille ja liikenneoperaattoreille mahdollisuuden myydä ja validoida lippuja mobiililaitteilla. Alusta myös kerää käytöstä ja liikkumisesta tietoa, jota palveluntarjoaja voi käyttää parantaakseen käyttökokemusta sekä prosessin tehokkuutta. PayiQ johtaa kehitystä kohti älykkäämpää ja käyttäjäystävällisempää liikennettä. Toivotamme koko yhteisömme puolesta PayIQ:n lämpimästi tervetulleeksi Suomi-Taloon!


24.01.22

Online Training: State Authority Inspections in Russian company

Update your knowledge on state authority inspections in foreign-owned companies in Russia – what are they, how are they changing, and how can you be prepared for them. Program: 10 most relevant changes in legislation in 2021-2022 affecting foreign-owned companies operating in Russia. Scheduled and unscheduled inspections from state authorities: – dos and don’ts; – […]