SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Accountorin vuosittainen TaXmas-asiakastilaisuus järjestettiin jälleen Suomi-Talossa

17.12.2021

Tilaisuudessa esitettiin vero- ja kirjanpitolainsäädännön keskeisimpiä muutoksia sekä kuluvan vuoden merkittävimpiä oikeuspäätöksiä.

Vuosittaisen asiakastilaisuuden avasivat Suomi-Talon johtaja Satu Oksanen, sekä Accountor Russian toimitusjohtaja Ekaterina Zelenina ja asiakaspalvelupäällikkö Givi Enukidze.

https://youtu.be/zEWdKHFOZpIJAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.