SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Accountorin vuosittainen TaXmas-asiakastilaisuus järjestettiin jälleen Suomi-Talossa

17.12.2021

Tilaisuudessa esitettiin vero- ja kirjanpitolainsäädännön keskeisimpiä muutoksia sekä kuluvan vuoden merkittävimpiä oikeuspäätöksiä.

Vuosittaisen asiakastilaisuuden avasivat Suomi-Talon johtaja Satu Oksanen, sekä Accountor Russian toimitusjohtaja Ekaterina Zelenina ja asiakaspalvelupäällikkö Givi Enukidze.

https://youtu.be/zEWdKHFOZpI



JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.