SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon pikkujoulut – talon vuokralaisten ja yhteistyökumppanien jokavuotinen perinne

27.12.21

Suomi-Talolaiset pääsivät nauttimaan elävästä musiikista ja joulutunnelmasta talon perinteisissä pikkujouluissa joulukuun puolessavälissä.

Suomi-Talon tiivis yhteisö kokoontui jo perinteeksi muodostuneisiin pikkujouluihin talon juhlasalissa. Illanvietossa päästiin tapaamaan vanhoja tuttuja, kuultiin jazzbändin rauhallisia tulkintoja perinteisistä joululauluista, sekä herkuteltiin perinteisillä uuden vuoden naposteltavilla. Illan tärkein vieras oli tietenkin Joulupukki, joka lensi pitkän matkan Korvatunturilta, tapaamaan Suomi-Talon vieraita.

Lämmin kiitos kaikille pikkujouluihin osallistuneille Suomi-Talon henkilökunnalta!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.