SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon pikkujoulut – talon vuokralaisten ja yhteistyökumppanien jokavuotinen perinne

27.12.21

Suomi-Talolaiset pääsivät nauttimaan elävästä musiikista ja joulutunnelmasta talon perinteisissä pikkujouluissa joulukuun puolessavälissä.

Suomi-Talon tiivis yhteisö kokoontui jo perinteeksi muodostuneisiin pikkujouluihin talon juhlasalissa. Illanvietossa päästiin tapaamaan vanhoja tuttuja, kuultiin jazzbändin rauhallisia tulkintoja perinteisistä joululauluista, sekä herkuteltiin perinteisillä uuden vuoden naposteltavilla. Illan tärkein vieras oli tietenkin Joulupukki, joka lensi pitkän matkan Korvatunturilta, tapaamaan Suomi-Talon vieraita.

Lämmin kiitos kaikille pikkujouluihin osallistuneille Suomi-Talon henkilökunnalta!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.