SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Iso kiitos kuluneesta vuodesta ja hyvää uutta vuotta koko Suomi-Talon yhteisön puolesta!

29.12.21

Kiitämme kaikkia vuokralaisia, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta!

Tähän vuoteen on mahtunut paljon naurua ja kuulumisten vaihtoa lukuisten kahvikuppien ääressä, uusia kohtaamisia ja asiakassuhteita, sekä tietysti paljon toivottuja vuokralaistemme aamukahvitilaisuuksia: vuoden aikana seikkailimme online-kierroksella Pietarin suomalaisimmilla alueilla, seurasimme valloittavaa luentoa korutalo Fabergén suomalaisista mestareista, ja kokoonnuimme yhteen perinteisten Suomi-Talon pikkujoulujen merkeissä.

Suuret kiitokset koko tiimimme puolesta näistä hetkistä, jatketaan heti tammikuussa!

Olemme lomalla ja vastaanottomme on kiinni 31.12 – 10.01., iloista uutta vuotta!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.