SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

LUT-yliopiston hakuaika englanninkielisiin kandidaattiohjelmiin on nyt alkanut ja jatkuu 19.1.2022 asti!

10.01.22

Lappeenrannassa ja Lahdessa elokuussa käynnistyviin ohjelmiin voivat hakea sekä kansainväliset että suomalaiset opiskelijat.

LUT on edelläkävijänä yhdistänyt tekniikan ja talouden perustamisvuodestaan 1969 saakka. Viime vuonna LUT-yliopiston ohjelmiin on tullut 5 638 hakemusta, mikä on LUTin historian suurin määrä.

Hae kansainväliseen kandiohjelmaan 19.1. mennessä!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.