SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Team Finland -vierailu Vologdaan ja Tsherepovetsiin

12.01.22

Tule mukaan Team Finland -vierailulle Vologdaan ja Tsherepovetsiin 31.1.-2.2.2022!

Pääkonsuli Sannamaria Vanamon johdolla matkalla tutustutaan alueiden liiketoimintamahdollisuuksiin ja solmitaan uusia kontakteja paikallisiin yrityksiin ja päättäjiin.

Vologdan alue kuuluu Luoteis-Venäjään. Alueen tärkeimpiä teollisuusaloja ovat rautametallurgia, kemianteollisuus, koneenrakennus ja metsäteollisuus. Vuonna 2021 Vologdan alueen investoinnit ylittävät 200 miljardia ruplaa. Alueen suurimmat teollisuusyritykset ovat Severstal ja Phosagro. Metsäteollisuudessa toimii yli 100 suuryritystä. Useimmat niistä kuuluvat kolmeen metsäkonserniin: Vologodskie Lesopromyshlenniky, Segezha Group, Cherepovetsles.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.