SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon vuokralaisten uutiskooste #vko3

17.01.22

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme uutisista ja tulevista tapahtumista.

Vuoden ensimmäinen Team Finland -vierailu järjestetään Vologdaan ja Tsherepovetsiin! Pääkonsuli Sannamaaria Vanamon johdolla matkalla tutustutaan alueiden liiketoimintamahdollisuuksiin ja solmitaan uusia kontakteja paikallisiin yrityksiin ja päättäjiin.

Vologdan alue kuuluu Luoteis-Venäjään. Alueen tärkeimpiä teollisuusaloja ovat rautametallurgia, kemianteollisuus, koneenrakennus ja metsäteollisuus. Vuoden toinen vienninedistämismatka järjestetään Nižni Novgorodiin 15.2.2022..

LUT-yliopisto on edelläkävijänä yhdistänyt tekniikan ja talouden perustamisvuodestaan 1969 saakka. Viime vuonna yliopiston ohjelmiin tuli ennätysmäärä hakemuksia.

Kansainvälisiin ohjelmiin voivat hakea sekä kansainväliset että suomalaiset opiskelijat 19.1. saakka.

Jaamme valloittavan haastattelun, jossa instituutin johtaja Sani Kontula-Webb kertoo suomen kielen ja kulttuurienvälisen viestinnän asiantuntija Olga Milovidovalle suomalaisesta kulttuurista, taiteesta ja sisun merkityksestä.

Mukavia katseluhetkiä!

Jaamme ihanan harjoittelijamme Katerinan Saltychevin blogin, jossa hän kuvailee kokemuksiaan muutosta Pietariin, sekä työkokemusta Suomi-Talon tiiviissä yhteisössä.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.