SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon vuokralaisten uutiskooste #vko4

24.01.22

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme uutisista ja tulevista tapahtumista.

Vuoden ensimmäiset Suomi-Talon vuokralaisten aamukahvit järjestetään 9. helmikuuta klo 9.30 lähtien! Kahvikupin ääressä vaihdamme kuulumiset ja kuulemme taidehistorioitsija Ekaterina Povalkinan lyhyen luennon Akseli Gallen-Kallelan tulevasta näyttelystä Moskovan Tretjakovin galleriassa.

Ilmoittautuminen info@suomi-talo.fi -sähköpostiosoitteeseemme. Nähdään pian!

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää tällä viikolla kaksi mielenkiintoista online-tilaisuutta; keskiviikkona (26.1.) East Officen Sinikka Parviaisen johdolla keskustellaan Venäjän talouden näkymistä vuodelle 2022, ja torstaina (27.1.) puolestaan ulkomaalaisomisteisten yritysten viranomaistarkastuksista Venäjällä.

Lämpimästi tervetuloa!

Ruspro Education kutsuu rehtoreita, opettajia ja koulutusasiantuntijoita tutustumaan Pietarin innovatiivisiin kouluihin! Koulutusreitin aikana osallistujat pääsevät tutustumaan erilaisiin opetusmenetelmiin sekä joustaviin tilankäyttöratkaisuihin.

Kaupunkimarkkinointiin sekä investointien ja osaajien houkutteluun erikoistunut Helsinki Partners käynnistää jälleen suosittua 90 Day Finn -kampanjaa, jonka puitteissa osallistujat pääsevät kokemaan elämää Helsingissä kolmen kuukauden ajan. Ohjelman tarkoituksena on markkinoida pääkaupunkiseutua kansainvälisille korkeasti koulutetuille huippuammattilaisille, sijoittajille ja yrittäjille erottuvalla ja mieleen painuvalla tavalla.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.