SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin klubi: ulkomaalaisten työntekijöiden kiristynyt valvonta

3.2.2022 | 14.00 (Hel)

Venäjällä astuu voimaan maaliskuun alusta määräys, jonka mukaan ulkomaalaisten työtehtävissä toimivien terveystarkastukset neljästi vuodessa ja mm. sormenjälkien tallentaminen tulee pakolliseksi.

Tervetuloa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin klubiin keskustelemaan tästä paljon kysymyksiä herättäneestä aiheesta! Mika Kokkonen, Forte Tax & Law:n toimitusjohtaja kertoo, mitä uudet käytännöt tarkoittavat ulkomaalaisille työntekijälle, miten tilanteessa tulee toimia, ja onko säädöksiin odotettavissa muutoksia.
 
Maksuton tilaisuus on avoin SVKK:n jäsenille.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.