SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin klubi: ulkomaalaisten työntekijöiden kiristynyt valvonta

3.2.2022 | 14.00 (Hel)

Venäjällä astuu voimaan maaliskuun alusta määräys, jonka mukaan ulkomaalaisten työtehtävissä toimivien terveystarkastukset neljästi vuodessa ja mm. sormenjälkien tallentaminen tulee pakolliseksi.

Tervetuloa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin klubiin keskustelemaan tästä paljon kysymyksiä herättäneestä aiheesta! Mika Kokkonen, Forte Tax & Law:n toimitusjohtaja kertoo, mitä uudet käytännöt tarkoittavat ulkomaalaisille työntekijälle, miten tilanteessa tulee toimia, ja onko säädöksiin odotettavissa muutoksia.
 
Maksuton tilaisuus on avoin SVKK:n jäsenille.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.