SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomen Pietarin instituutin näyttely Mind-Building

2.2.2022 - 10.4.2022

Meillä on ilo kutsua Suomen Pietarin instituutin vuoden ensimmäiseen projektiin, Mind-Building -näyttelyyn!

Näyttely esittelee eri teemojen valossa seitsemäntoista eri aikakausien kirjastorakennusta. Kustakin rakennuksesta on nostettu esiin jokin sen erityispiirre. Näyttelyn vanhin kirjasto on vuodelta 1881Theodor Höijerin suunnittelema Rikhardinkadun kirjasto Helsingissäkun taas uusin on puolestaan Arkkitehtitoimisto ALA:n suunnittelema Helsingin keskustakirjasto Oodi.

Lämpimästi tervetuloa!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.