SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) Как поступить в ВУЗ Европы? – вебинар финского центра развития детей Educa Keskus и Russia Didac Academy

3.2.2022 | 19.00 (Mos)

Эта тема будет в фокусе на вебинаре «Как поступить в ВУЗ Европы? Цифры и факты», который пройдет 3 февраля 2022 года в 19:00 (по Москве) в рамках серии онлайн-мероприятий о Международной траектории образования и развития детей. Организаторы вебинара: финский центр развития детей Educa Keskus и Russia Didac Academy.

На вебинаре спикеры обсудят выбор ВУЗа в Европе, качество образования, стоимость обучения и возможности получения стипендии.
 
Модератором вебинара выступит Ирина Солонова, директор программы Russia Didac и «Финский Образовательный Марафон», основатель и директор Ruspro Education и финского центра для развития и досуга детей Educa Keskus, член глобального совета директоров HundrEd.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.