SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) Как поступить в ВУЗ Европы? – вебинар финского центра развития детей Educa Keskus и Russia Didac Academy

3.2.2022 | 19.00 (Mos)

Эта тема будет в фокусе на вебинаре «Как поступить в ВУЗ Европы? Цифры и факты», который пройдет 3 февраля 2022 года в 19:00 (по Москве) в рамках серии онлайн-мероприятий о Международной траектории образования и развития детей. Организаторы вебинара: финский центр развития детей Educa Keskus и Russia Didac Academy.

На вебинаре спикеры обсудят выбор ВУЗа в Европе, качество образования, стоимость обучения и возможности получения стипендии.
 
Модератором вебинара выступит Ирина Солонова, директор программы Russia Didac и «Финский Образовательный Марафон», основатель и директор Ruspro Education и финского центра для развития и досуга детей Educa Keskus, член глобального совета директоров HundrEd.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.