SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin verkkokoulutus: Ajankohtaista tullauksesta ja teknisistä määräyksistä

8.2.2022 | 9.00 (Hel)

Venäjän sertifioinnissa on tapahtunut monia muutoksia. Sertifiointijärjestelmä on uudistusvaiheessa. Miten nämä muutokset näkyvät käytännössä? Mikä on niiden tarkoitus? Kasvavatko riskit ja vastuut? Jos niin on, ketä se koskee?

Tervetuloa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin verkkokoulutukseen kuulemaan sertifiointia koskevien uudistusten lisäksi muista teknisen sääntelyn alaisten tavaroiden valvonnan ajankohtaisia aiheita, tavaroiden alkuperämaan vahvistamisen ja tullausarvon määrittämisen kysymyksiä ja mahdollisia muutoksia niissä.
 
Tilaisuus on maksuton SVKK:n jäsenille, muille 125 € + alv.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.