SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin verkkokoulutus: Ajankohtaista tullauksesta ja teknisistä määräyksistä

8.2.2022 | 9.00 (Hel)

Venäjän sertifioinnissa on tapahtunut monia muutoksia. Sertifiointijärjestelmä on uudistusvaiheessa. Miten nämä muutokset näkyvät käytännössä? Mikä on niiden tarkoitus? Kasvavatko riskit ja vastuut? Jos niin on, ketä se koskee?

Tervetuloa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin verkkokoulutukseen kuulemaan sertifiointia koskevien uudistusten lisäksi muista teknisen sääntelyn alaisten tavaroiden valvonnan ajankohtaisia aiheita, tavaroiden alkuperämaan vahvistamisen ja tullausarvon määrittämisen kysymyksiä ja mahdollisia muutoksia niissä.
 
Tilaisuus on maksuton SVKK:n jäsenille, muille 125 € + alv.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.