SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Educa Keskuksen lasten loma-ajan ohjelma Suomi-Talossa

10.02.22

Lasten kehityksen ja vapaa-ajan suomalainen keskus Educa Keskus kutsuu 10-14 vuotiaita oppilaita (englannin kielen taso A1-A2) englannin kielen intensiivikurssille English Language Arts (ELA) -ohjelmaan 28.3. – 1.4. Suomi-Taloon!

Intensiivikurssi rakentuu kanadalaisen kirjailija Lucy Maud Montgomeryn romaaniin Annan nuoruusvuodet (Anne of Green Gables). Romaani julkaistiin vuonna 1907 ja vuosisadan puoliväliin mennessä siitä on tullut yksi tunnetuimmista englanninkielisistä lastenkirjoista.

Viiden päivän intensiivikurssin aikana oppilaat pääsevät harjoittelemaan englannin kieltä erilaisissa käytännön tilanteissa (tutustuminen uusiin ihmisiin / small talkin ylläpitäminen / luonteen ominaisuuksien kuvaus / riitatilanteiden selvittely).

Rekisteröinti sähköpostiosoitteeseen ekaterina.berezina@ruspro-edu.com tai puhelinnumeroon: +7 921 565 36 43JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.