SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Educa Keskuksen lasten loma-ajan ohjelma Suomi-Talossa

10.02.22

Lasten kehityksen ja vapaa-ajan suomalainen keskus Educa Keskus kutsuu 10-14 vuotiaita oppilaita (englannin kielen taso A1-A2) englannin kielen intensiivikurssille English Language Arts (ELA) -ohjelmaan 28.3. – 1.4. Suomi-Taloon!

Intensiivikurssi rakentuu kanadalaisen kirjailija Lucy Maud Montgomeryn romaaniin Annan nuoruusvuodet (Anne of Green Gables). Romaani julkaistiin vuonna 1907 ja vuosisadan puoliväliin mennessä siitä on tullut yksi tunnetuimmista englanninkielisistä lastenkirjoista.

Viiden päivän intensiivikurssin aikana oppilaat pääsevät harjoittelemaan englannin kieltä erilaisissa käytännön tilanteissa (tutustuminen uusiin ihmisiin / small talkin ylläpitäminen / luonteen ominaisuuksien kuvaus / riitatilanteiden selvittely).

Rekisteröinti sähköpostiosoitteeseen ekaterina.berezina@ruspro-edu.com tai puhelinnumeroon: +7 921 565 36 43JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.