SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Online discussion “Mind-Building in Vyborg: Permanence and Change in Public Library Architecture”

16.2.2022 | 18.00 (Mos)

The story of public libraries has a long history, and even the current modern public library is based on over 100-year-old ideals. The Mind-Building exhibition tells a story about the development of Finnish public library architecture from the early 20th century to the turn of the 2020s.

What is the hard core of good library architecture? How have the internationally renowned masterpieces such as the almost 90 years old Vyborg library by Alvar and Aino Aalto stood the test of time? What is expected of a library today and how do libraries with architectural heritage value respond to new, ever-growing demands?

The event is free of charge and will be streamed on the Finnish institute in St. Petersburg YouTube channel: youtu.be/VsczyT8KBrwJAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.