SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon vuokralaisten uutiskooste #vko7

14.02.2022

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme uutisista ja tulevista tapahtumista.

The event begins with a virtual visit to the Mind-Building exhibition, which is open at the Aalto Library in Vyborg from 2 February to 10 April 2022.

The curator of the exhibition Anni Vartola will conduct an online discussion on the architecture of public libraries with Laura Berger, PhD, postdoctoral researcher who wrote her dissertation on the Vyborg Library, Tommi Lindh, CEO of the Alvar Aalto Foundation, and Tapani Mustonen, restauration architect of the Vyborg Library.
 
The event is free of charge and will be streamed on the Finnish institute in St. Petersburg YouTube channel: youtu.be/VsczyT8KBrw. Language: English, simultaneous interpretation in Russian.

NewCo Helsinki järjestää tällä viikolla online-luennon yrittämisestä ja yrityksen perustamisesta. Verkkoluento on hyödyllinen kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oman yrityksen perustamisesta pääkaupunkiseudulla.

Luennolla keskustellaan NewCo Helsingin palveluista, eri yritysmuodoista, verotuksesta sekä rahoitusmahdollisuuksista.

Lasten kehityksen ja vapaa-ajan suomalainen keskus Educa Keskus kutsuu 10-14 vuotiaita oppilaita (englannin kielen taso A1-A2) englannin kielen intensiivikurssille English Language Arts (ELA) -ohjelmaan 28.3. – 1.4. Suomi-Taloon!

Viiden päivän intensiivikurssin aikana oppilaat pääsevät harjoittelemaan englannin kieltä erilaisissa käytännön tilanteissa (tutustuminen uusiin ihmisiin / small talkin ylläpitäminen / luonteen ominaisuuksien kuvaus / riitatilanteiden selvittely).

Rekisteröinti sähköpostiosoitteeseen ekaterina.berezina@ruspro-edu.com tai puhelinnumeroon: +7 921 565 36 43.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.