SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomen Pietarin instituutin keskustelukerho: alkeistaso

21.2.2022 | 17:00 (Mow)

Suomen Pietarin instituutti tukee suomen kielen opetusta järjestämällä säännöllisesti keskustelukerhoja, jotka ovat avoimia kaikille suomen kielestä kiinnostuneille.

Seuraavan alkeistason keskustelukerhon teemana on työelämä ja vapaa-aika. Mitä teemme työksemme ja kuinka vietämme vapaa-aikaa? Hyviä palautumiskeinoja työpäivän jälkeen? Keskustelukerhossa keskustellaan Suomen ja Venäjän työelämän sekä vapaa-ajan vieton eroavaisuuksista. Lämpimästi tervetuloa!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.