SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin klubi: Työvoimapula vaivaa yrityksiä Venäjällä – miten selvitä rekrytoinnin haasteista?

25.2.2022 | 9.00 (Hel)

HR-klubin tapaamisessa pohditaan työvoimapulan tilannetta Venäjällä: millä toimialoilla tilanne näkyy erityisesti ja mistä ja miten työvoimaa kannattaa etsiä erittäin haastavassa tilanteessa, kun samoista tekijöistä käydään kovaa kilpailua ja sitoutuminen voi olla heikkoa?

Tilannetta käsitellään myös suomalaisten ja kansainvälisten yritysten esimerkkien kautta; miten heidän yrityksissään on ongelmaa lähdetty ratkaisemaan.
 

Tapahtuma on tarkoitettu vain Suomalais-Venäläisen kauppakamarin jäsenille ja osallistuminen on maksutonta. Tapahtuman kieli on venäjä, simultaanitulkkaus suomeksi tarjotaan Verspeak-ohjelman avulla.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.