SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin klubi: Venäjän ja Ukrainan tilanne – uudet pakotteet ja niiden vaikutukset yritysten toimintaan

2.3.2022 | 8.30 (Hel)

Venäjän ja Ukrainan tilanne – uudet pakotteet ja niiden vaikutukset yritysten toimintaan

Venäjän ja Ukrainan välinen tilanne on johtanut uusiin pakotteisiin, joita ovat asettaneet EU, USA ja UK. Tervetuloa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin online-klubiin keskustelemaan haastavasta tilanteesta.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.