SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo: Venäjän vastatoimet lännen pakotteille

15.3.2022 | 8.00 (Hel) | Teams

Venäjän sotatoimien vuoksi länsi on asettanut laajoja pakotteita Venäjää vastaan. Venäjä on jo ilmoittanut monista finanssipakotteiksi luettavista toimista, jotka koskevat mm. valuutan ja omaisuuden myyntiä. Lisää toimenpiteitä on odotettavissa.

Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien Tilaisuudessa päivityksen Venäjän vastatoimista antaa osakas Anu Mattila Eversheds Asianajotoimisto Oy:stä. Tilaisuutta moderoi Suomalais-Venäläisen kauppakamarin toimitusjohtaja Jaana Rekolainen.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä EK:n kanssa ja on avoin ja maksuton kaikille yrityksille.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.