SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin klubi: Venäjän-kaupan kriisi. Miten eteenpäin?

30.3.2022 | 8.30 (Hel)

Vaikeina aikoina verkoston merkitys on entistäkin tärkeämpi. Kauppakamari kutsuu jäseniään tapaamiseen, jossa voidaan yhdessä jakaa ajatuksia tilanteesta ja keskustella siitä, millaisia ratkaisuja yritykset ovat jo tehneet tai suunnittelevat tekevänsä.

Keskustelua johtavat toimitusjohtaja Jaana Rekolainen ja hallituksen puheenjohtaja Ilkka Salonen.

Tilaisuus on avoin SVKK:n jäsenyrityksille. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 24.3.2022JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.