SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin klubi: Venäjän-kaupan kriisi. Miten eteenpäin?

30.3.2022 | 8.30 (Hel)

Vaikeina aikoina verkoston merkitys on entistäkin tärkeämpi. Kauppakamari kutsuu jäseniään tapaamiseen, jossa voidaan yhdessä jakaa ajatuksia tilanteesta ja keskustella siitä, millaisia ratkaisuja yritykset ovat jo tehneet tai suunnittelevat tekevänsä.

Keskustelua johtavat toimitusjohtaja Jaana Rekolainen ja hallituksen puheenjohtaja Ilkka Salonen.

Tilaisuus on avoin SVKK:n jäsenyrityksille. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 24.3.2022JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.