SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Pakotteiden vaikutus sopimuksiin

29.3.2022 | 9.00 (Hel) | Teams

Pakotteet vaikuttavat sopimuksiin ja niiden velvoitteisiin. Mitä voi tehdä nykyisille sopimuksille ja miten pakotteet tulisi ottaa huomioon uusia sopimuksia tehdessä? Päteekö force majeure? Miten huomioida maksujärjestelyt sopimuksissa tässä tilanteessa?

Asiantuntijoina tilaisuudessa toimivat asianajaja, partneri, Anu Vuori ja lakimies Jenni Ylönen Asianajotoimisto Magnusson Oy:stä.

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää tilaisuuden yhteistyössä EK:n kanssa. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.