SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Pakotteiden vaikutus sopimuksiin

29.3.2022 | 9.00 (Hel) | Teams

Pakotteet vaikuttavat sopimuksiin ja niiden velvoitteisiin. Mitä voi tehdä nykyisille sopimuksille ja miten pakotteet tulisi ottaa huomioon uusia sopimuksia tehdessä? Päteekö force majeure? Miten huomioida maksujärjestelyt sopimuksissa tässä tilanteessa?

Asiantuntijoina tilaisuudessa toimivat asianajaja, partneri, Anu Vuori ja lakimies Jenni Ylönen Asianajotoimisto Magnusson Oy:stä.

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää tilaisuuden yhteistyössä EK:n kanssa. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.