SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin klubi: Viestintä ja brändi kriisissä

7.4.2022 | 9.00

Käynnissä on Venäjän-kaupan kriisi, joka vaikuttaa yritysten toimintaan monin tavoin. On reagoitava nopeasti muutoksiin, jotka ovat ennakoimattomia ja kokonaisvaltaisia.

Kriisissä sekä ulkoisen että sisäisen viestinnän merkitys korostuu. On huolehdittava yrityksen brändistä, asiakkaista, sidosryhmistä, työntekijöistä Suomessa ja Venäjällä sekä huolehdittava oikeat viestit oikeaan aikaan eri medioihin.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.