SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Ukrainan kriisin vaikutukset yrityksiin ja Suomen reaalitalouteen

6.5.2022 | 8.00

Ukrainan kriisi vaikuttaa laajalti Suomen talouteen ja suomalaisyritysten liiketoimintanäkymiin. Yritykset kokevat talousvaikutukset reaaliajassa, jo kauan ennen kansantalouden tilastoja.

Webinaari on maksuton ja kaikille avoin. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä EK:n kanssa.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.