SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin klubi: Pakotteet ja vastatoimet – keskeiset käytännön ohjeet yrityksille kootusti

5.5.2022 | 9.00

Suomalais-Venäläinen kauppakamari on koonnut tähän webinaariin pakotteiden ja vastatoimien keskeisimmät seikat: Miten selvittää sanktiot ja vientikiellot? Pätevätkö sopimukset, entä Force Majeure -lauseke? Mitä vaihtoehtoja on markkinoilta poistumiselle? Omaisuuden myynti? Miten varmistaa rahansiirrot, maksut?

Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä EK:n kanssa.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.