SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin klubi: Pakotteet ja vastatoimet – keskeiset käytännön ohjeet yrityksille kootusti

5.5.2022 | 9.00

Suomalais-Venäläinen kauppakamari on koonnut tähän webinaariin pakotteiden ja vastatoimien keskeisimmät seikat: Miten selvittää sanktiot ja vientikiellot? Pätevätkö sopimukset, entä Force Majeure -lauseke? Mitä vaihtoehtoja on markkinoilta poistumiselle? Omaisuuden myynti? Miten varmistaa rahansiirrot, maksut?

Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä EK:n kanssa.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.