SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

“Kasvotusten” taidenäyttely

15.11.-14.12.2022

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta.

Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä.

Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys.

Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja kasvotusten oleminen monenlaisten ihmisten kanssa on elintärkeää. Sofian muotokuvien kautta katsojat pääsevät tapaamaan ihmisiä ympäri maailmaa, sekä kokemaan ja jakamaan muiden kanssa taiteen yhdistävää suurenmoisuutta.

Aukioloajat: 11 - 19
Vapaa pääsy
Sisäänpääsy Suomi-taloon Bolshaja Konnushennaja kadulta, kellopainike on oven oikealla puolella.

This image has an empty alt attribute; its file name is POSTER-1-761x1024.jpg


JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.