SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Ajankohtaista

18.5.2022 | 13.00-15.00

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


11.5.2022 | 14.00-15.00

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.


6.5.2022 | 8.00

Ukrainan kriisin vaikutukset yrityksiin ja Suomen reaalitalouteen

Ukrainan kriisi vaikuttaa laajalti Suomen talouteen ja suomalaisyritysten liiketoimintanäkymiin. Yritykset kokevat talousvaikutukset reaaliajassa, jo kauan ennen kansantalouden tilastoja. Webinaari on maksuton ja kaikille avoin. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä EK:n kanssa.


5.5.2022 | 9.00

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin klubi: Pakotteet ja vastatoimet – keskeiset käytännön ohjeet yrityksille kootusti

Suomalais-Venäläinen kauppakamari on koonnut tähän webinaariin pakotteiden ja vastatoimien keskeisimmät seikat: Miten selvittää sanktiot ja vientikiellot? Pätevätkö sopimukset, entä Force Majeure -lauseke? Mitä vaihtoehtoja on markkinoilta poistumiselle? Omaisuuden myynti? Miten varmistaa rahansiirrot, maksut? Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä EK:n kanssa.