SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Suomi-Talossa yhdistyvät edustavat tilat ja Venäjän asiantuntijapalvelut

Onko yrityksesi viemässä Venäjälle tuotteita? Suunnitteletko tytäryhtiön perustamista Pietariin? Oletko järjestämässä tiede-, kulttuuri- tai taideprojektia? Suomi-Talon ja kumppaniverkoston palvelukonsepti on tukenasi erilaisissa hankkeissa. Työtilojen lisäksi löydät Suomi-Talosta yhteisön ja kumppaniverkoston tarjoamat laki-, HR-, talous-, rahoitus- tai markkinointipalvelut. Kulttuuritoimijoille tarjoamme inspiroivat residenssitilat pitempiaikaiseen luovaan työskentelyyn.


Kiinnostaako Venäjän markkina?
Venäjän markkina tarjoaa yrityksille erilaisia kasvumahdollisuuksia. Viennin aloittaminen ei kuitenkaan aina ole helppoa. Suomi-Talossa toimiva Suomalais-Venäläisen kauppakamarin asiantuntijat avustavat kaikissa vientiasioissa, liittyvät ne sitten sopivien kauppakumppanien löytämiseen, viennin rahoittamiseen tai markkinointiin. Asioida voi suomen kielellä ja suomalaisin toimintatavoin.
Lue lisää


Oletko perustamassa yhtiötä tai optimoimassa Venäjän toimintaasi?
Suomi-Talon yhteisö ja kumppaniverkosto antaa neuvontaa etabloitumiseen liittyvissä kysymyksissä, mm. oikean yhtiömuodon valinnassa, taloushallinnon järjestämisessä, rahaliikenteessä tai henkilökunnan palkkauksessa. Kun päätös yhtiön perustamisesta on tehty, Suomi-Talo tarjoaa turvallisen ja toimivan työympäristön. Työtilojen lisäksi voi hyödyntää talon kokous- ja edustustiloja ja osallistua erilaisiin talossa järjestettäviin verkostoitumistilaisuuksiin. Arjen helpottamiseksi käytettävissä on erilaisia oheispalveluja, kuten kuriiri-, kuljetus- ja tulkkauspalveluja. Suomi-Talon yhteydessä toimii myös suomalainen koulu ja alle kouluikäisille on oma päiväkerho. Joskus markkina- tai talouspoliittinen tilanne saattaa vaikuttaa siihen, että harkitaan liiketoiminnan optimointia. Yritys- ja henkilöstöjuridiikka edellyttää erityisosaamista, jota Suomi-Talon kumppaniverkosto tuo asiakkaan käyttöön.
Lue lisää

Toimitko jo Venäjällä?
Suomi-Talon palvelut ja tilat ovat käytettävissä myös Pietarissa jo toimiville suomalaisyrityksille. Mikä olisikaan edustavampi ympäristö kauppasopimuksen allekirjoittamiseen ja sen juhlistamiseen kuin Suomi-Talon kaunis juhlasali. Tarjolla on erilaisia kokouspaketteja, esim. yrityksen johtoryhmän palavereihin, koulutus- tai henkilöstötilaisuuksiin. Suomi-talo järjestää majoituksen lähihotellissa sopimushinnoin tai studioissa. Tällöin ei kulu aikaa turhiin automatkoihin ja työpäivästä tulee tehokas. Edustava Suomi-Talo on luontainen miljöö venäläisten ja suomalaisten businesskumppaneiden kohtaamispaikaksi.
Lue lisää

PALJON MUUTAKIN KUIN EDUSTAVIA TILOJA
Suomi-Talon laaja palvelukirjo huomioi sekä vuokralaisten että päiväkäyttäjien tarpeet. Vastaanotto-, toimisto-, tulkkaus- ja käännöspalveluiden lisäksi järjestämme halutessasi matkajärjestelyt ja säilytämme turvallisesti tavarat työmatkan aikana. Jos vastuullisena toimijana kiinnität huomiota tuottamaasi hiilijalanjälkeen sekä aika- ja kustannustehokkuuteen, turvallinen videoneuvottelumahdollisuus on sinua varten.