SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Me huolehdimme sinusta Suomi-Talossa

Suomi-Talon tavoitteena on luoda työskentely-ympäristö, jossa jokainen tuntee olonsa turvalliseksi ja pystyy keskittymään omaan liiketoimintaansa. Henkilökunnan tehtävänä on huolehtia kaikesta muusta. Niinpä Suomi-Talon palvelukokonaisuutta on kehitetty asiakkaan tarpeita kuunnellen.

Vastaanoton yhteydessä sijaitsevassa Lounge-tilassa voi nauttia kahvia ja vaihtaa kuulumisia muiden vuokralaisten ja vieraiden kanssa. Tulostuspalvelut eri tilaisuuksiin tai postilähetykset niin maan sisällä kuin Suomeen järjestyvät asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Lisäpalvelut helpottavat elämääsi

Suomi-Talo asiakaslähtöisenä palvelujen ja tapahtumien keskuksena kiinnittää erityistä huomiota asiakastilaisuuksien yhteydessä tarvittaviin palveluihin, kuten tulkkaukseen ja catering-palveluihin. Kumppaniverkostoa kehitetään jatkuvasti, koska positiivinen asiakaskokemus on toiminnan perusta.

Käytössäsi on talon turvalliset tietoliikenne- ja videoneuvotteluyhteydet. Lisäksi talon kulunvalvonta ja vartiointi takaavat, että Suomi-Talossa voi työskennellä, edustaa ja viettää aikaa rauhassa.


TERVETULOA VIIHTYMÄÄN
Suomi-Talon tavoitteena on ainutlaatuinen kokemus asiakaslähtöisenä palvelu- ja tapahtumakeskuksena.