SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Asiantuntijat auttavat optimoimaan Venäjän liiketoimintasi

Yksi ensimmäisistä päätettävistä asioista Venäjän yritystoiminnassa on yhtiömuodon valinta. Suomalais-Venäläinen kauppakamari tarjoaa opastusta ja sparrausapua yhtiön perustamisessa. Käytettävissä on myös Suomi-Talon kumppaniverkosto, mm. pitkään Venäjän markkinoilla toimineet lakitoimistot, jotka avustavat perustamisasiakirjojen laadinnassa ja yhtiön rekisteröinnissä.

Tilat, hallinto ja HR-asiat kuntoon

Yrityksen perustaminen edellyttää Venäjällä voimassa olevaa vuokrasopimusta, jolloin Suomi-Talon turvalliset ja toimivat tilat tarjoavat hyvän ja helpon ratkaisun. Ammattitaitoinen kirjanpitäjä on yksi yrityksen avaintyöntekijöistä Venäjällä, mutta kirjanpidon voi myös ulkoistaa. Itämaa (www.itamaa.fi) on Suomi-Talossa toimiva kirjanpitoon ja yrityksen hallintoon erikoistunut yhtiö, joka tarjoaa myös väliaikaista pääjohtajapalvelua siihen asti, kun yritys on löytänyt itselleen oman johtajan.

Hyvän henkilöstön löytämisessä ja palkkaamisessa kannattaa käyttää markkinoilla toimivia asiantuntijoita, mm. yhteistyökumppaniamme Baronaa (www.barona.ru). Kumppanimme Forte Tax and Law avustaa myös työlupa-asioissa.


Suomi-Talo vastaa muuttuviin tarpeisiin

Suomi-Talon yhteydessä toimii suomalainen koulu ja alle kouluikäisten päiväkerho. Koulu tarjoaa tilapäisesti Pietarissa asuville ja työkomennukselle tulevien perheiden lapsille suomenkielistä opetusta. Jos harkitset Venäjän liiketoiminnan muutosta tai optimointia, Suomi-Talosta löydät muuttuvaan tilanteeseen sopivat työtilat ja palvelut.