SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Aloita vientisi osaavan verkoston tuella

Viennin aloittaminen tarkoittaa yleensä lukemattomia matkapäiviä ja hotelliöitä. Suomi-Talon studiot tarjoavat turvallisen matkakokemuksen. Tarjolla on myös päiväpasseja co-workingtiloihin tai toimisto päiväksi käyttöön. Näin pystyy hyödyntämään asiakkaillemme tarkoitettuja palveluja, kuten lounge-tilan kahvi- ja teetarjoilu, taksin tilaus, turvallinen matkatavaroiden säilytys tai asiakirjatulostus.

Neuvontaa ja toiminnan arviointia

Viennin käynnistäminen vaatii huolellista suunnittelua ja yrityksen oman toiminnan analysointia resurssien, kilpailukyvyn ja talouden näkökulmasta. Suomi-Talossa toimivat asiantuntijat tukevat viennin aloitusta.

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin Pietarin toimiston asiantuntijat neuvovat mm. yrityksen tilanteen ja vientivalmiuden arvioinnissa ja avustavat asiakkaiden ja yhteistyökumppanien etsinnässä.


APUA KÄYTÄNNÖN HAASTEISIIN
Venäjällä sitovan asiakirjan laadinta edellyttää markkinoiden syvempää tuntemista. Kauppasopimuksen ehdot sekä maksu- ja toimitustapa kannattaa käydä läpi yhdessä asiantuntijan kanssa. Tässäkin Suomi-Talon kumppaniverkosto voi olla avuksi.