SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Tilat

Arvokas ja uudistettu kiinteistö keskellä Pietarin historiallista ydinkeskustaa – Suomi-Talo tarjoaa viihtyisän ja laadukkaan tilan työlle, liiketoiminnalle ja tapahtumille. Joustavat etätyömahdollisuudet, tekniset järjestelmät, modernit tilaratkaisut sekä erinomaiset kulkuyhteydet ja lähialueet monipuolisine palveluineen tekevät työskentelystä mukavaa ja tehokasta.

Varaa kokoustila Tutustu työtiloihin

Palvelut ja yhteydet

Vain 5 minuutin kävelymatka keskustan metroasemalle. Rautatieasemalle ja lentokentälle noin 20 minuutin ajomatka.

Aulapalvelu, posti ja kuriiri, kopiointi, käännöspalvelut, catering, hyvinvointi- ja majoituspalvelut ym.

Turvallinen videoneuvotteluyhteys

Suomi-Talon yhteisö on toimintamme sydän. Tiivis yhteistyö asiantuntijoiden sekä taide- ja kulttuuritoimijoiden kanssa.


Toimistojen lisäksi Suomi-Talo tarjoaa edustavia tiloja eri kokoisiin kokouksiin ja tapahtumiin. Näyttävässä juhlasalissa ja kokoustiloissa voi järjestää mieleenpainuvia yritys- ja yksityistilaisuuksia. Monikäyttöiset tilat soveltuvat neuvottelu- ja kokouskäyttöön, koulutuksiin, ryhmätöihin sekä pienimuotoisiin tiedotus- ja kutsuvierastilaisuuksiin. Tiloihin voidaan järjestää asiakkaan toiveiden mukaan tarjoilu aamupalasta cocktail-tilaisuuteen tai lounaaseen.
Varaa kokoustila


Suomi-Talossa viihtyvät ja menestyvät niin pienet kuin suuretkin yritykset. Työtiloja on tarjolla valmiiksi kalustetusta toimistohuoneesta aina useamman työntekijän toimistoihin asti. Tällä hetkellä Suomi-Talossa on 25 eri alojen asiantuntijayritystä. Olennainen osa Suomi-Talon arkea on yhteisön yhteiset tilaisuudet ja mahdollisuudet verkostoitua muiden vuokralaisten kanssa.
Tutustu työtiloihin