SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Toimisto- ja neuvottelutilat helppona kokonaisuutena

Suomi-Talosta voi vuokrata tyylikkäitä työtiloja, joiden oheen on rakennettu arkea helpottava palvelukokonaisuus. Yleisten tilojen siivouksesta, kunnossapidosta, huollosta ja vartioinnista vastaa joukko ammattitaitoisia tekijöitä. Nämä palvelut sisältyvät kaikkiin vuokrasopimuksiin tietoturvallisten internet-yhteyksien lisäksi.

Vuokralaisena pääsee nauttimaan myös moderneista neuvottelutiloista ja viihtyisästä lounge-tilasta, jossa erikoiskahvit ja teet ovat aina saatavilla. Samalla voi verkostoitua muiden menestyvien ja samanhenkisten yrittäjien ja palveluntarjoajien kanssa.

Tutustu työtilatarjontaan ja katso mikä sopii parhaiten tarpeisiisi.


B203 - B227
B203 - B227

Pinta-ala:
65m2
Tietoja:
Avara ja valoisa toimistotila, jonka yhdeydessä 10 hengen neuvotteluhuone.
B307-308
B307-308

Pinta-ala:
106m2
Tietoja:
Avara ja valoisa, monipuolinen työtilakokonaisuus upeilla sisäpihanäkymillä.
B 411
B 411

Pinta-ala:
38m2
Tietoja:
Valoisa kulmahuone, josta hienot näkymät historialliselle DLT -tavaratalolle. Kulmahuoneeseen mahtuu työpisteiden lisäksi esimerkiksi sohvaryhmä.
B 413
B 413

Pinta-ala:
24m2
Tietoja:
Toimiva tila pienelle tiimille rauhallisella sisäpihanäkymillä. Tilaan mahtuu toimistopöytien lisäksi myös esimerkiksi pieni sohvaryhmä.

Suomi-Talon henkilökunta avustaa työtilan suunnittelussa ja sen toteutuksessa. Mikäli juuri sopivaa tilaa ei löydy, katsotaan eri työtilavaihtoehtoja yhdessä läpi.

Hyväksyn Suomi-Talon rekisteriselosteen ja tietojeni tallentamisen

Tutustu tietosuojaselosteeseen.