Suomi
Ota meihin
yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Toimisto- ja neuvottelutilat helppona kokonaisuutena

Suomi-Talosta voi vuokrata tyylikkäitä työtiloja, joiden oheen on rakennettu arkea helpottava palvelukokonaisuus. Yleisten tilojen siivouksesta, kunnossapidosta, huollosta ja vartioinnista vastaa joukko ammattitaitoisia tekijöitä. Nämä palvelut sisältyvät kaikkiin vuokrasopimuksiin tietoturvallisten internet-yhteyksien lisäksi.

Vuokralaisena pääsee nauttimaan myös moderneista neuvottelutiloista ja viihtyisästä lounge-tilasta, jossa erikoiskahvit ja teet ovat aina saatavilla. Samalla voi verkostoitua muiden menestyvien ja samanhenkisten yrittäjien ja palveluntarjoajien kanssa. 

Tutustu työtilatarjontaan ja katso mikä sopii parhaiten tarpeisiisi.


B203 - B227
B203 - B227

Pinta-ala:
65m2
Tietoja:
Avara ja valoisa toimistotila, jonka yhdeydessä 10 hengen neuvotteluhuone.
B 405
B 405

Pinta-ala:
21m2
Tietoja:
Pienempi, muutaman henkilön kompakti työhuone.
B 404
B 404

Pinta-ala:
45m2
Tietoja:
Toimiva tila pienelle tiimille rauhallisella sisäpihanäkymillä. Tilaan mahtuu toimistopöytien lisäksi myös esimerkiksi pieni sohvaryhmä.
Coworking-tila
Coworking-tila

Pinta-ala:
90m2
Tietoja:
Coworking-työskentelytila sopii osapäiväiseksi etätyöskentelytilaksi. Työpisteitä on yhteensä 10 kpl. Coworking-tilaan on mahdollisuus ostaa päiväpassi tai kuukausipassi.

Suomi-Talon henkilökunta avustaa työtilan suunnittelussa ja sen toteutuksessa. Mikäli juuri sopivaa tilaa ei löydy, katsotaan eri työtilavaihtoehtoja yhdessä läpi.

Hyväksyn Suomi-Talon rekisteriselosteen ja tietojeni tallentamisen

Tutustu rekisteriselosteeseen.