Suomi
Ota meihin
yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Suomi-Talon yhteisö on Pietarissa sinua varten

Eri alojen asiantuntijoista sekä taide- ja kulttuuritoimijoista muodostuva yhteisö on kaiken toiminnan sydän. Suomi-Talossa järjestetään talon väelle muun muassa yhteisiä aamukahvitilaisuuksia ja muita yhteisön tapahtumia. Talon lounge-tila toimii yhteisenä olohuoneena ja coworking-tiloissa ihmiset voivat vaihtaa ammatillisia ajatuksia ja tietotaitoa.

Suomi-Talo tekee kumppaneidensa kanssa tiivistä yhteistyötä, joten kontaktit asiakkaan tarvitsemiin palveluntarjoajiin järjestyvät helposti. Yhdistämällä asiakkaan tarpeet ja Suomi-Talon kumppaniverkosto, luodaan puitteet onnistumiseen Venäjän toiminnoissa tai projektin aloituksessa.


JULKISET TOIMIJAT

Suomi-Talossa toimii julkisia tahoja, kuten Suomalainen koulu sekä kansainvälistymispalveluita tarjoava verkosto Team Finland. Talo tekee jatkuvaa yhteistyötä mm. Suomalais-Venäläisen kauppakamarin, Finnveran, Business Finlandin, alueellisten edustustojen ja Suomen Pietarin Instituutin kanssa. Pietarin Pääkonsulaatilla on keskeinen rooli suomalaisen yhteisön etujen edistämisessä.

Tutustu
YKSITYISET TOIMIJAT

Suomi-Talon yhteisöön ja kumppaniverkostoon kuuluu useita yksityisiä palveluntarjoajia, jotka voivat auttaa suomalaisia yrityksiä niiden Venäjän tavoitteissaan. Mukana on viennin, lainsäädännön, HR:n ja taloushallinnon osaajia, matkanjärjestäjiä, majoituspalveluiden erikoisosaamista ja kielikoulutusta.

Tutustu
Muu yhteisö

Suomi-Talossa on lukuisia muita yrityksiä, edustustoja sekä suomalaisten säätiöiden toimipisteitä. Eri aloja edustavista tahoista muodostuva värikäs yhteisö on toimintamme sydän.

Tutustu

Kun kerrot meille millaista apua tai tukea kaipaat, yhdistämme sinut oikeisiin tahoihin ja autamme Venäjän toimintasi tai projektisi alkuun.

Ota yhteyttä