SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Suomi-Talon yhteisö on Pietarissa sinua varten

Eri alojen asiantuntijoista sekä taide- ja kulttuuritoimijoista muodostuva yhteisö on kaiken toiminnan sydän. Suomi-Talossa järjestetään talon väelle muun muassa yhteisiä aamukahvitilaisuuksia ja muita yhteisön tapahtumia. Talon lounge-tila toimii yhteisenä olohuoneena, jossa on mukavaa vaihtaa päivän kuulumiset kahvikupin ääressä tai lukea tuoreita sanomalehtiä.

Suomi-Talo tekee kumppaneidensa kanssa tiivistä yhteistyötä, joten kontaktit asiakkaan tarvitsemiin palveluntarjoajiin järjestyvät helposti. Yhdistämällä asiakkaan tarpeet ja Suomi-Talon kumppaniverkosto, luodaan puitteet onnistumiseen Venäjän toiminnoissa tai projektin aloituksessa.


JULKISET TOIMIJAT

Suomi-Talon julkisia toimijoita on Suomalais-Venäläinen kauppakamari, Suomen Pietarin Instituutti ja Pietarin suomalainen koulu.

Tutustu
YKSITYISET TOIMIJAT

Suomi-Talon yhteisöön kuuluu myös useita yksityisiä palveluntarjoajia, jotka voivat auttaa suomalaisia yrityksiä niiden Venäjän tavoitteissaan. Mukana on mm. viennin, lainsäädännön, HR:n ja taloushallinnon osaajia sekä kielikoulutusta tarjoavia yrityksiä.

Tutustu
Muu yhteisö

Suomi-Talolla on myös eri aloja edustavista tahoista muodostuva kumppaniverkosto. Värikäs ja luotettava yhteisö on toimintamme sydän.

Tutustu

Kun kerrot meille millaista apua tai tukea kaipaat, yhdistämme sinut oikeisiin tahoihin ja autamme Venäjän toimintasi tai projektisi alkuun.

Ota yhteyttä