SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Suomi-Talon vuokralaiset | Julkiset toimijat


Suomi-Talon kumppaneina on iso joukko Venäjän kaupan, viennin, rahoituksen ja operatiivisen toiminnan asiantuntijatahoja, jotka voivat auttaa sinua ja yritystäsi tavoitteissasi. Suomi-Talo tekee jatkuvaa yhteistyötä verkostonsa kanssa ja osaa neuvoa sinut oikeiden ihmisten luokse. Ota siis yhteyttä, mikäli kaipaat hyödyllisiä vinkkejä tai kontakteja.Business Finland on suomalainen julkinen toimija, joka tarjoaa suomalaisille yrityksille innovaatiorahoitusta ja kansainvälistymispalveluita sekä edistää matkailua ja investointeja Suomeen. Business Finlandin Pietarin toimisto auttaa venäläisiä yrityksiä löytämään liiketoimintamahdollisuuksia Suomesta ja aloittaa liiketoimintansa Suomessa sekä tuottaa tietoa Suomesta investointikohteena.

Linkki kotisivuille


Suomalais-Venäläinen kauppakamari on johtava Venäjän-kaupan asiantuntijaorganisaatio, joka yhdistää suomalaisen osaamisen ja mahdollisuuksien Venäjän. Meillä työskentelee yli 20 Venäjän-kaupan asiantuntijaa, jotka palvelevat yli 660 jäsenyritystä sekä kaikkia Venäjän-kaupasta kiinnostuneita. Tarjoamalla yrityksille parhaan tavan hyödyntää Venäjän-kaupan mahdollisuudet.

Linkki kotisivuille


Helsinki-keskus on Helsingin kaupungin ja Uudenmaan liiton kumppaneineen virallinen Pietarissa vuodesta 2008 toimiva edustusto. Helsinki-keskuksen päätoiminta on edistää invest in -toimintaa auttamalla venäläisiä pk-yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa Suomessa sekä ylläpitää ja syventää Helsingin, Pietarin ja Moskovan välisiä pitkäaikaisia suhteita.

Linkki kotisivuille


Pietarin Turku-keskus edistää Turun kaupungin ja sen kumppaneiden tavoitteita Pietarissa ja Luoteis-Venäjällä. Yhteistyömahdollisuuksien kartoittamisen lisäksi Turku-keskus pyrkii lisäämään elinkeinoelämä- ja kulttuuriyhteistyötä Turun ja Pietarin välillä. Tähän välineitä ovat toimittajavierailut, kulttuuriviennin edistäminen, medianäkyvyyden lisääminen ja sidosryhmätapahtumien järjestäminen.

Linkki kotisivuille


Lappeenrannan Pietarin toimisto markkinoi Lappeenrantaa matkailu- ja sijoittautumiskohteena, huolehtii kaupungin näkyvyydestä perinteisessä ja sosiaalisessa mediassa, järjestää lehdistö- ja muita tilaisuuksia sekä tekee markkina- ja mediaseurantaa.

Linkki kotisivuille


LUT-yliopisto on edelläkävijänä yhdistänyt tekniikan ja talouden perustamisvuodestaan 1969 saakka. Tieteellinen tutkimus ja akateeminen koulutus työllistävät kansainvälisessä yhteisössämme 7000 asiantuntijaa ja opiskelijaa. LUTlaisia yhdistää tietty asenne. Teemme asioita uudella tavalla. Katsomme asioita yllättävistä näkökulmista, kyseenalaistamme, etsimme ratkaisuja. Taistelemme paremman maailman puolesta.

Linkki kotisivuille


Suomen Pietarin instituutti toimii yhdistävänä linkkinä Suomen ja Venäjän tiede- ja kulttuurialan toimijoiden välillä. Luomme yhteistyöverkostoja, järjestämme yleisötapahtumia ja tuemme suomalaisten asiantuntijoiden osallistumista merkittäviin tapahtumiin Venäjällä. Suomen Pietarin instituutti on itsenäinen voittoa tavoittelematon organisaatio, jota rahoittaa Suomen Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Linkki kotisivuille


Pietarin suomalaisessa koulussa opetetaan suomalaislapsia esiluokasta yhdeksännelle luokalle. Koulu toimii Suomen Pietarin pääkonsulaatin yhteydessä ja sen opetuksessa noudatetaan suomalaista opetussuunnitelmaa. Koulun opetuskieli on suomi.

Linkki kotisivuille

Kun kerrot meille millaista apua tai tukea kaipaat, yhdistämme sinut oikeisiin tahoihin ja autamme Venäjän toimintasi tai projektisi alkuun.

Ota yhteyttä