Suomi
Ota meihin
yhteyttä

Vuokralaiset ja muut yhteistyökumppanit


Suomi-Talon vuokralaiset edustavat useiden alojen erikoisosaamista. Yritykset muodostavat taloon rikkaan ja värikkään yhteisön, joka tarjoaa hienoja synergiaetuja ja mahdollistaa kertyneen tietotaidon jakamisen. Lisäksi Suomi-Talolla on muutamia luottokumppaneita, jotka tarjoavat vuokralaisille erilaisia arkea helpottavia palveluita. 

Aker Arctic on itsenäinen suunnittelutoimisto, joka on erikoistunut arktisen merenkulun ja tekniikan kehittämiseen. Yritys suunnittelee jäänmurtajia ja muita jäissä kulkevia aluksia, kuljetusratkaisuja ja meriteknisiä rakenteita sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointi- ja testauspalveluita. Aker Arcticin toimisto ja jäämallikoelaitos sijaitsevat Helsingissä.

Linkki kotisivuille


Lumon on parvekejulkisivu- ja terassituotteiden myyntiin, valmistukseen ja asennukseen keskittynyt kansainvälinen konserni. Autamme asiakkaitamme tekemään parempia koteja. Tänään Lumon on kansainvälisesti tunnettu yritys ja haluttu merkki, johon asiakkaat ovat oppineet luottamaan. Lumonin tuotevalikoima on laajentunut parvekelaseista lasiterasseihin ja erilaisiin parvekejulkisivuratkaisuihin.

Linkki kotisivuille


Olemme täyden palvelun LVI-palveluihin erikoistunut yritys. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja yksitystalouksien tarpeista aina suurempiin kohteisiin asti. Kattavat ratkaisut LVIK-teknisten ratkaisujen toteuttamiseen niin yksityistalouksien tarpeista suurempiin teollisuuskohteisiin asti.

Linkki kotisivuille


Meteosens LLC on Vaisala Oyj:n virallinen edustaja Venäjällä. Vaisala Oyj on maailman johtava meteorologisten laitteiden valmistaja. Linkki kotisivuille

Linkki kotisivuille


Olemme suurin suomalaisomisteinen kaapelivalmistaja. Nykyaikaisten tuotantomenetelmiemme ja -teknologiamme tuloksena syntyy keski- ja suurjännitekaapeleita, tiedonsiirtokaapeleita, instrumentointi- ja ohjauskaapeleita, asennusjohtoja sekä voimakaapeleita. Toimimme kansainvälisesti ja päämarkkina-alueitamme ovat kotimaan ohella Pohjoismaat, Baltia ja Venäjä. Meillä on tytäryhtiöt Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa ja Venäjällä.

Linkki kotisivuille


Panasonic on sitoutunut ihmisten elämän ja koko maailman parantamiseen osallistumalla yhteiskunnan kehittämiseen ja ihmisten onnellisuuden edistämiseen eri puolilla maailmaa. Panasonic Corporation koostuu eri liiketoiminta-alueilla toimivista yrityksistä, AV-tekniikasta kodinkoneisiin, teollisuuden ratkaisuihin ja muuhun kulutuselektroniikkaan, jotka täyttävät asiakkaiden tarpeita ympäri maailman.

Linkki kotisivuille


Keuruun Laatupaino KLP Oy on monipuolinen painotalo Jyväskylän lähellä, josta saat laadukkaasti kaikki tarvitsemasi painopalvelut. Olemme toimineet jo lähes kahden vuosikymmenen ajan ja olemme vakiinnuttaneet paikkamme luotettavana alan toimijana. Toimitilamme sijaitsevat Keuruulla, missä painamme päivittäin tuhansia erilaisia painotuotteita.

Linkki kotisivuille

Kun kerrot meille millaista apua tai tukea kaipaat, yhdistämme sinut oikeisiin tahoihin ja autamme Venäjän toimintasi tai projektisi alkuun.

Ota yhteyttä