SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Suomi-Talon yhteistyökumppanit


Suomi-Talolla on muutamia luottokumppaneita, jotka tarjoavat vuokralaisille erilaisia arkea helpottavia palveluita. Ota siis yhteyttä, mikäli kaipaat hyödyllisiä vinkkejä tai kontakteja.East Office of Finnish Industries on Suomen suurimpien Venäjän kanssa kauppaa käyvien yritysten yhteenliittymä, joka vahvistaa ja edistää yritystensä Venäjä-suhteita ja liiketoimintaa Venäjän ja IVY-maiden markkinoilla. East Office palvelee yrityksiään kartoittamalla Venäjän riskejä ja mahdollisuuksia, tarjoamalla kontakteja ja verkostoja sekä tuottamalla tuoreinta tietoa ja parasta analyysia Venäjän taloudellisesta ja poliittisesta kehityksestä.

Linkki kotisivuille


Forte Tax & Law on liikejuridiikkaan ja haastavaan yritysverotukseen erikoistunut suomalais-venäläinen lakiasiaintoimisto, joka toimii venäläisten ja kansainvälisten yrityksien tukena Venäjällä ja CIS-maissa. Vero- ja liikejuridiikan lisäksi erikoisosaamiseemme kuuluvat työlainsäädäntö sekä migraatioasiat.

Linkki kotisivuille


Barona on pohjoismainen henkilöstöalan yritys, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Etsimme vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle ja haluamme olla rohkaisemassa yrityksiä huomaamaan sen tärkeimmän menestystekijän: ihmisen. Palveluihimme lukeutuvat rekrytointi, henkilöstön kehittäminen, vastuullinen sopeuttaminen ja liiketoiminnan kehittäminen.

Linkki kotisivuille


Sfera Ekologii on Suomi-Talon kiertotalouskumppani, jonka kautta kulkevat kiinteistön paperi-, kartonki-, lasi-, metalli- ja muovijätteet. Yritys tarjoaa monipuolisia jätehuoltopalveluita sekä toteuttaa jätteiden tehokkaan kierrätyksen ja hyötökäytön.

Linkki kotisivuille


HH-Kuriiri Oy on suomalainen Suomen ja Venäjän rajan yli kuriiripostia ja henkilöliikennettä hoitava yritys, joka on tunnettu nopeista toimituksistaan mm. yrityksille, konsulaateille ja yksityishenkilöille jo yli 30 vuoden ajan Pietariin, Moskovaan ja muualle Venäjälle. Lappeenrannasta toimitukset lähtevät Suomen lisäksi edelleen ympäri maailmaa.

Linkki kotisivuille


Clean Plates Catering on Pietarin suurin catering-toimija – vuosittaisten tapahtumien määrä ylittää 1000 rajan. Yksi suosituimmista sekä joustavimmista tiimeistä. Järjestävät sekä pienempiä asiakastilaisuuksia että suurempia yritysjuhlia.

Linkki kotisivuille


Magnifique Catering Group yhdistää joukon ammattilaisia, jotka ovat jo vuodesta 2002 noudattaneet korkealaatuista sekä asiakaslähtöistä lähestymistapaa juhlien ja eri tapahtumien järjestämisessä. Yritys toimii mm. Eremitaašin virallisena elintarviketoimittajana vuodesta 2011.

Linkki kotisivuille

Kun kerrot meille millaista apua tai tukea kaipaat, yhdistämme sinut oikeisiin tahoihin ja autamme Venäjän toimintasi tai projektisi alkuun.

Ota yhteyttä