SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Suomi-Talon vuokralaiset | Yksityiset toimijat


Suomi-Talon vuokralaisina on iso joukko Venäjän kaupan, viennin, rahoituksen ja operatiivisen toiminnan asiantuntijatahoja, jotka voivat auttaa sinua ja yritystäsi tavoitteissasi. Yritykset muodostavat taloon rikkaan ja värikkään yhteisön, joka tarjoaa hienoja synergiaetuja ja mahdollistaa kertyneen tietotaidon jakamisen. Lisäksi Suomi-Talolla on muutamia luottokumppaneita, jotka tarjoavat vuokralaisille erilaisia arkea helpottavia palveluitaLumon on parvekejulkisivu- ja terassituotteiden myyntiin, valmistukseen ja asennukseen keskittynyt kansainvälinen konserni. Autamme asiakkaitamme tekemään parempia koteja. Tänään Lumon on kansainvälisesti tunnettu yritys ja haluttu merkki, johon asiakkaat ovat oppineet luottamaan. Lumonin tuotevalikoima on laajentunut parvekelaseista lasiterasseihin ja erilaisiin parvekejulkisivuratkaisuihin.

Linkki kotisivuille


Olemme suurin suomalaisomisteinen kaapelivalmistaja. Nykyaikaisten tuotantomenetelmiemme ja -teknologiamme tuloksena syntyy keski- ja suurjännitekaapeleita, tiedonsiirtokaapeleita, instrumentointi- ja ohjauskaapeleita, asennusjohtoja sekä voimakaapeleita. Toimimme kansainvälisesti ja päämarkkina-alueitamme ovat kotimaan ohella Pohjoismaat, Baltia ja Venäjä. Meillä on tytäryhtiöt Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa ja Venäjällä.

Linkki kotisivuille


Nanten Oy on suomalainen betonilattiapinnoitteisiin erikoistunut perheyritys. Tuotteiden kehitys ja valmistus tapahtuu Tuusulassa omalla tehtaallamme. Pyrimme toiminnallamme kehittämään ja ylläpitämään suomalaista rakentamisen laatua ja suojelemaan luontoa. Laadukkaat Nantenin tuotteet on kehitetty vastaamaan viimeisimpiä rakentamisen suuntauksia ja teknisiä vaatimuksia, sekä noudattamaan alan säännöksiä.

Linkki kotisivuille

 


Finnair on suomalainen lentoytiö, joka harjoittaa reitti- ja lomalentoliikennettä Suomen sisäisillä ja kansainvälisillä markkinoilla. Lennämme yli 130 kohteeseen Suomessa, Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa kotikenttämme Helsinki-Vantaan kautta.

Linkki kotisivuille


Aker Arctic on itsenäinen suunnittelutoimisto, joka on erikoistunut arktisen merenkulun ja tekniikan kehittämiseen. Yritys suunnittelee jäänmurtajia ja muita jäissä kulkevia aluksia, kuljetusratkaisuja ja meriteknisiä rakenteita sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointi- ja testauspalveluita. Aker Arcticin toimisto ja jäämallikoelaitos sijaitsevat Helsingissä.

Linkki kotisivuille


Panasonic on sitoutunut ihmisten elämän ja koko maailman parantamiseen osallistumalla yhteiskunnan kehittämiseen ja ihmisten onnellisuuden edistämiseen eri puolilla maailmaa. Panasonic Corporation koostuu eri liiketoiminta-alueilla toimivista yrityksistä, AV-tekniikasta kodinkoneisiin, teollisuuden ratkaisuihin ja muuhun kulutuselektroniikkaan, jotka täyttävät asiakkaiden tarpeita ympäri maailman.

Linkki kotisivuille


PayiQ kehittää palkittua Ticketing as a Service -alustaa. Se tarjoaa kaupungeille ja liikenneoperaattoreille mahdollisuuden myydä ja validoida lippuja mobiililaitteilla. Alusta myös kerää käytöstä ja liikkumisesta tietoa, jota palveluntarjoaja voi käyttää parantaakseen käyttökokemusta sekä prosessin tehokkuutta. PayiQ johtaa kehitystä kohti älykkäämpää ja käyttäjäystävällisempää liikennettä.

Linkki kotisivuille


Itamaa on kirjanpitoon ja yritysten hallintoon erikoistunut palveluyhtiö Venäjällä. Asiakkainamme on paikallisia ja kansainvälisiä pieniä ja keskisuuria yrityksiä useilta eri toimialoilta. Kokeneet englanninkielentaitoiset ja kansainvälisen raportoinnin osaavat asiantuntijamme sekä modernit järjestelmät ja toimintamallit mahdollistavat kustannustehokkaan ja riskittömän kirjanpito- ja hallintopalvelun Venäjän markkinoilla.

Linkki kotisivuille


TMF Group on kirjanpitoon, palkanlaskentaan ja yritysten hallintoon erikoistunut palveluyhtiö, joka toimii yli 80 maassa.

Linkki kotisivuille


Klinikka Helena on Suomen johtava yksityinen klinikka rintasyövän hoidossa. Klinikka on kuuluisa rintaa säästävästä kirurgiasta sekä ainutlaatuisesta rintarekonstruktiomenetelmästä, joka palauttaa rintaan tunnon rinnanpoiston jälkeen (Sensing breast). Helena Medical Groupin avulla potilaat saavat Suomessa parasta hoitoa kaikissa sairauksissa. Konsultaation varaus Suomi-talossa: +7 911 715 86 47

Linkki kotisivuille


Nordic Schoolissa opetetaan suomea ja muita kieliä aikuisille ja lapsille sekä järjestetään lasten leirejä Euroopassa. Nordic School osallistuu Suomen päivä-festivaalien järjestämiseen. Kaikki halukkaat voivat liittyä toimiviin ryhmiin tai aloittaa suomen opiskelun alkuvaiheesta lähtien. Ehdotamme venäjän kielen opetusta käyttäen välittäjäkielenä suomea.

Linkki kotisivuille


Educa Keskus on lasten kehityksen ja vapaa-ajan suomalainen keskus, jossa lapset tottuvat olemaan vuorovaikutuksessa muiden kulttuurien edustajien kanssa ja kehittyvät kansainvälisessä oppimisympäristössä.

Keskuksessa opetetaan englannin ja suomen kieltä Kipinä Keskuksen suomalaisin metodein, sekä suoritetaan Cambridge -kieliohjelma englannin kielessä. Sen lisäksi oppilaat saavat valmennusta suomen kielen YKI-testin suorittamiseksi ja CEFR-kielitutkinnon saamiseksi.

Linkki kotisivuille


M-Brain on johtava kilpailija- ja markkinatietopalveluiden tuottaja sekä arvostettu tietokumppani. Toimitamme asiakkaillemme relevanttia ulkoista liiketoimintatietoa päätöksenteon ja strategiasuunnittelun tueksi sekä konsultoimme tiedon tehokkaassa hallinnassa. Palvelumme koostuvat seuranta-, analyysi-, konsultointi- sekä teknologiaratkaisuista.

Linkki kotisivulle


Urals Legal is one of the largest law bureaus providing legal assistance in Russia, Europe, Asia, and America. The Bureau follows the generally recognized international standards of the industry. UL partners act as experts reviewing requests of the senior courts of the Russian Federation, have high prestigious ratings, and participate in the legislation development. The clients of UL are companies included on the RBC 500 and the Forbes 200. The Bureau provides reliable support to Finnish and other foreign companies.

Linkki kotisivuille


Green Group on erikoistunut investointi- ja kiinteistöprojekteihin Venäjällä ja Suomessa. Yritys edustaa Lehto Groupia, joka lukeutuu Suomen suurempiin rakennusyhtiöihin. Lisäksi Green Group tarjoaa tontteja liiketilojen ja asuntoalueiden rakentamiseen sekä Venäjällä että Suomessa.

Linkki kotisivuille


Ficote Oy on valmistanut FICO – viemärinhuoltolaitteita vuodesta 1976 ja jäteastianpesukoneita vuodesta 1981 alkaen. Yrityksen kokemus ja osaaminen alalta on poikkeuksellisen vahvaa. Laitteiden valmistuksessa otetaan huomioon asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Laitteet rakennetaan käyttämällä vain laadukkaita ja testattuja komponentteja, joiden jälkihuolto toimii moitteettomasti.

Linkki kotisivuille


Meteosens LLC on Vaisala Oyj:n virallinen edustaja Venäjällä. Vaisala Oyj on maailman johtava meteorologisten laitteiden valmistaja.

Linkki kotisivuille


Olemme täyden palvelun LVI-palveluihin erikoistunut yritys. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja yksitystalouksien tarpeista aina suurempiin kohteisiin asti. Kattavat ratkaisut LVIK-teknisten ratkaisujen toteuttamiseen niin yksityistalouksien tarpeista suurempiin teollisuuskohteisiin asti.

Linkki kotisivuille

Kun kerrot meille millaista apua tai tukea kaipaat, yhdistämme sinut oikeisiin tahoihin ja autamme Venäjän toimintasi tai projektisi alkuun.

Ota yhteyttä