Suomi
Ota meihin
yhteyttä

Yksityiset toimijat


Suomi-Talon kumppaneina on iso joukko Venäjän kaupan, viennin, rahoituksen ja operatiivisen toiminnan asiantuntijatahoja, jotka voivat auttaa sinua ja yritystäsi tavoitteissasi. Suomi-Talo tekee jatkuvaa yhteistyötä verkostonsa kanssa ja osaa neuvoa sinut oikeiden ihmisten luokse. Ota siis yhteyttä, mikäli kaipaat hyödyllisiä vinkkejä tai kontakteja.Export Maker Oy on kansainvälisen liiketoiminnan kumppani, joka auttaa käytännönläheisillä palveluilla kansainvälisen liiketoiminnan kartoittamiseen, käynnistämiseen ja kehittämiseen liittyvissä tilanteissa. Olemme toteuttaneet yli 450 kansainvälistymisprojektia 30 eri markkina-alueella. Yksi päämarkkina-alueista on Venäjä, jossa toimii oma kokenut asiantuntijatiimi Suomi-Talossa Pietarissa.

Linkki kotisivuille


Itamaa on kirjanpitoon ja yritysten hallintoon erikoistunut palveluyhtiö Venäjällä. Asiakkainamme on paikallisia ja kansainvälisiä pieniä ja keskisuuria yrityksiä useilta eri toimialoilta. Kokeneet englanninkielentaitoiset ja kansainvälisen raportoinnin osaavat asiantuntijamme sekä modernit järjestelmät ja toimintamallit mahdollistavat kustannustehokkaan ja riskittömän kirjanpito- ja hallintopalvelun Venäjän markkinoilla.

Linkki kotisivuille


Finnair on suomalainen lentoytiö, joka harjoittaa reitti- ja lomalentoliikennettä Suomen sisäisillä ja kansainvälisillä markkinoilla. Lennämme yli 130 kohteeseen Suomessa, Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa kotikenttämme Helsinki-Vantaan kautta.

Linkki kotisivuille


Klinikka Helena on Suomen johtava yksityinen klinikka rintasyövän hoidossa. Klinikka on kuuluisa rintaa säästävästä kirurgiasta sekä ainutlaatuisesta rintarekonstruktiomenetelmästä, joka palauttaa rintaan tunnon rinnanpoiston jälkeen (Sensing breast). Helena Medical Groupin avulla potilaat saavat Suomessa parasta hoitoa kaikissa sairauksissa. Konsultaation varaus Suomi-talossa: +7 911 715 86 47

Linkki kotisivuille


Suomen suurlähetystö suosittelee Nordic Scholia Venäjän parhaaksi kielikeskukseksi. Meillä opetetaan suomea ja muita kieliä aikuisille ja lapsille sekä järjestetään lasten leirejä Euroopassa. Nordic School osallistuu Suomen päivä-festivaalien järjestämiseen. Kaikki halukkaat voivat liittyä toimiviin ryhmiin tai aloittaa suomen opiskelun alkuvaiheesta lähtien. Ehdotamme venäjän kielen opetusta käyttäen välittäjäkielenä suomea.

Linkki kotisivuille


Nanten Oy on suomalainen betonilattiapinnoitteisiin erikoistunut perheyritys. Tuotteiden kehitys ja valmistus tapahtuu Tuusulassa omalla tehtaallamme. Pyrimme toiminnallamme kehittämään ja ylläpitämään suomalaista rakentamisen laatua ja suojelemaan luontoa. Laadukkaat Nantenin tuotteet on kehitetty vastaamaan viimeisimpiä rakentamisen suuntauksia ja teknisiä vaatimuksia, sekä noudattamaan alan säännöksiä.

Linkki kotisivuille

 

Kun kerrot meille millaista apua tai tukea kaipaat, yhdistämme sinut oikeisiin tahoihin ja autamme Venäjän toimintasi tai projektisi alkuun.

Ota yhteyttä